KEIMPE ROEDEMA


  Keimpe Roedema  (geb. 01-12-1946 te Rotterdam) is amateurfotograaf met voorkeur voor natuur- en reisfoto’s met oog voor detail en kleur. Maar ook sportfotografie in combinatie met de elementen is een uitdaging. Na meer dan 35 jaar intensief als sportfysiotherapeut en manueel therapeut werkzaam te zijn geweest (en deels nog is), komt er meer tijd vrij voor de artistieke kant van zijn persoon en worden de voorkeuren en aandachtsgebieden duidelijker.

  PUBLICATIES EN OPDRACHTEN

  In de tijd dat hij als sportfysiotherapeut werkzaam was voor de Ned. Triathlon Bond werden zijn foto’s regelmatig gepubliceerd in het bondsblad. Verder verzorgde hij het fotografische werk voor het boek “Funktionelle Osteopathie und Integration” en de productfotografie voor Marne Mosterd. Een aantal kleine exposities werd gehouden in de fysiotherapiepraktijken waar hij werkzaam was. In het blad “Onze Wereld” werden enkele van zijn foto’s gepubliceerd over een sportief culturele reis naar Mongolië. Recentelijk (zomer 2015) werd nog een opdracht voltooid voor de nieuwe Regiobank aan de Skoallestrjitte 30 te Zwaagwesteinde, waarbij 2 fraaie foto’s van de hoogste terp in Friesland (Hegebeintum) op doek van 2 x 3 meter werden afgedrukt en daarmee 2 spreekkamers verfraaien.

  TOEKOMST…..

  Het maken van juweeltjes van foto’s. De naam Keimpe is afgeleid van St. Gemmulus hetgeen edelsteen of juweel betekent. Een inspirerende naam voor een fotografische toekomst.

  FOTO VAN DE MAAND

  HET LAATSTE NIEUWS