Informatieavond Kon. Fotobond afd. Friesland

Leer je camera beter kennen

Informatieavond Kon. Fotobond afd. Friesland i.s.m. CameraNu

Een digitale camera is ingewikkeld en de dikke gebruiksaanwijzing nodigt niet echt uit tot bestudering ervan. Voordat je het weet laat je de camera op de P-stand staan, terwijl je camera veel andere en vaak betere mogelijkheden biedt. Om je camera beter te kunnen bedienen organiseert CameraNu op woensdag 29 maart, samen met de afdeling Friesland van de Koninklijke Fotobond, een informatieavond: ‘Leer beter je camera kennen’. De toegang is vrij en de consumpties zijn voor eigen rekening. ‚Deze avond is zowel bedoeld voor leden van fotoclubs als voor niet-leden.

Datum: woensdag 29 maart

Tijden: de inloop is vanaf 19.00 uur en we beginnen om 19.30 uur.

Aanmelden is vereist via: h.slot8@upcmail.nl

Locatie: Dorpshuis Rottum, Binnendijk 22, 8461 LH Rottum.