Expositienieuws 2

De beide exposities van Fotoclub Objectief, Hardegarijp stoppen binnenkort.

De dubbele expositie ” Friese Landschappen anno 2022″ tgv het 50-jarig bestaan van deze fotoclub, stoppen binnenkort. De expositie in Park Vijversburg te Tytsjerk is voor het laatst te zien op donderdag 26 januari. Enigszins gehavend, dat wel , maar dat staat los van het beëindigen van de expositie.  (zie artikel Expositienieuws 1). De gelijknamige expositie in Zorgcentrum Bennema State te Hurdegaryp, is nog te zien t/m 8 februari. Deze verhuist dan waarschijnlijk naar het zorgcentrum in Ferwert.

Nieuw: Expositie “Wetter” in Burgum

De expositie “Wetter”, eveneens van Fotoclub Objectief, is sinds kort te bewonderen in huisartsenpraktijk “It PELDERSHÚS” te Burgum, en zal daar voor onbepaalde tijd te zien zijn.

Verhuisd!

Mijn permanente expositie ” Deuren & Detail”, tot voor kort te zien in de oogkliniek ” Oog & Welzijn” te Dokkum, is nu te bewonderen in huisartsenpraktijk “De Westereen” in De Westereen. Voorlopig voor onbepaalde tijd.

(Zwartewegsend (Tytsjerk- Friesland)

Zwartewegsend (Tytsjerk- Friesland)